torstai 16. helmikuuta 2012

KIKI

Moikka.

Käytiin Karin kanssa synnytysvalmennuksessa ja oli tosi mukavaa :) Tämä on pikkanen paikkakunta ja net kolme pariskuntaa oli jostain tuttuja, toinen oli ns.työkaverini jonka raskaus yllätti minut täysin ja toisinpäin :D Ja muuten vaan tuttuja kasvoja, en tiiä missä tavattu. Neukkutäti oli niin mukava, vaikkakin se alkoi näyttämään meille hyviä synnytysasentoja ja pyllisteli siellä lattialla.. Oli hauskaa xD Ja sitte juteltiin ja katottiin joku synnytysvilimi. Tänään ois toinen kurssi vauvanhoidosta, muttako se on mulla jo hallussa, niin en jaksa lähtiä istumaan kaheksi tunniksi. Ja Karille lohdutuksen sanan sanoin, että elämä opettaa :)
Kohta lähen kampaajalle istumaan :) Sain taas innostuksen kasvattaa hiuksia ja osittain rahapulan vuoksi myös en ole käyny pitkään aikaan kampaajalla. Ulkona -20.. hhrrrrrr Ärsyttäää laittaa kunnon ulkohousut ku tuo maha on jo niin tiellä.
RV31 + 2  Niin ja siellä synnytysvalmennuksessa meillä kahella parilla oli laskettu aika tosi lähekkäin ja silti mulla oli kaikista pienin maha.. :D Vissiin ainoana poikaa odotan.. Tai eipä sitä tiijä, kaikki ovat niin yksilöitä.
Laittelen kuvia, kunhan saan ne patterit tuohon kameraan :) p.s. Tämä ihana Veera Eliisa  laittoi minut karkki arvontaan ja voi, että miten kauniisti hän miusta kertoi tuolla, että itkeä tirautin :) Kaunis kiitos.

Ihanaa kevättä!

2 kommenttia:

Triine kirjoitti...

Hehheh, varmaan hauska tilanne, kun ootte "työkaverin" kanssa ollu siellä ja kattoo "mitä sä tääl teet" :D

Mäpä pistin sulle tunnustusta tuonne mun blogin puolelle :D
http://sekalainensoppa.blogspot.com/2012/02/tunnustus.html

Kiki kirjoitti...

Noo, varmaan johtuu myös siitä etten ole ollu töissä 7kuukauteen :D Mutta muitakin yllätyksiä oli, et hei toiki saa vauvan :)

Ja kiitän nöyremmin tunnustuksesta :) Ihanaa!!