tiistai 17. tammikuuta 2012

ÄITIYSPAKKAUS

Tulihan se sieltä :) Oli niin ihana yllätys, että näin nopiaa.. Melekein kaks viikkoa meni.





Minusta nämä kuosit on aika järkyttäviä... Justiinsa ko päästiin kasari vaatteista, niin tekevät 70-luvun vaatteita.. Voi voi...



Haalari oli kyllä aikasta söpö :)




Voi luoja, miten vihaan tuota hymynaamaa... :D Olen varmaan ihan kauhee äiti, mutta nuo on miusta ahdistavia. onneksi tässä paketissa ei tullu sitä hirvittävää hymy helistintä tai sitä punasta julistetta.. Siis olenhan mie kiitollinen tottakai! Vaatteet oli ihania :)




Miusta tämä oli söpö :)




Niin ja äiti ja hänen ystävänsä ompelivat vauvanhuoneessa pinnis sänkyyn semmosen verhokapan ja Candy-kisu oli koko päivän oven suussa päivystämässä :D



Oonko vähän negatiivinen ihminen vai mitä.... Yök! En todellakaan käytä mittää kestovaippoja... Siis nostan kyllä hattua niille, jokka jaksaa, mutta mie en aijo.



Tämmönen siitä tuli :) Väri on oikeesti semmonen lila. Mutta miusta tuli aivan ihana! Ja muutettiin Tirriäisen huonetta, niin että siellä mahtuu nyt olemaan paremmin.






Helinä se vaan nukkuu ja nukkuu...



Rinsessaa menin häirittemään.. anteeksi vain kauhiasti ;D





Etsi kissa :D Oli Candy niin väsyny illalla ku piti vartioida Tirriäisen ovella...

6 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Hei, haluutko myydä mulle tuon kestovaipan, sen vihreän? :D :) Onko siinä kokomerkintää?

Paljonko pyytäisit, tai jos ei ole tosiaan mitään käyttöä, niin lähteekö pelkillä postareilla? :-) Voin ottaa siihen myös ne imut joita varmaan mukana tuli.. :-)

JOS siis myyt!!

Veera kirjoitti...

Tai siis minkäkokonen toi toinen on? Jos ees toinen on yli 7kg nii voisin ottaa/ostaa :)

Kiki kirjoitti...

Valkonen on 5-8kg ja vihreä 5-10kg. Postimaksulla kyllä saat :) Mutta, en kyllä löytäny niitä imujuttuja, että olikohan semmosia ollenkaan tuola. Voin ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla.

Veera kirjoitti...

JEEEEEEEEE! :-)

Lisa Love kirjoitti...

Morjesta. :)

Kiva kurkata vähän äitiyspakkauksesi sisään ja pohtia vielä kuumeisesti että aijonko itse ottaa sitä.. Kahden vaiheilla. Systeriltä saanut tosi paljon vaatteita esim. niitä toissa vuotisia äippäpakkauksessa tulleita. Miks tää on niin vaikeaa? :<<

Kiki kirjoitti...

Suosittelen lämpimästi äitiyspakkausta. Vaikka meki ollaan saatu vaatteita muualta, mutta juuri tuo laatikollinen oli tarpeeseen ja kyllä me pari-kolme kuukautta selvitään niillä, ennenkä vaavi kasvaa niistä ulos :)