keskiviikko 4. tammikuuta 2012

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA!!

Meidän uus vuos meni miun porukoilla hengatessa. Tehin siellä pizzaa isolle sakille ja sitte ammuskeltiin niitä raketteja. Tämä oli Reetun eka uusi vuosi (kuvassa) ja ei se vain yhtään pelijänny pamahuksia. Vähän se vain korvia luimutti, mutta oli täydellisen rauhallinen :) Veli osti tämän karvaturrin kesän lopussa.. Se oli niin pikkunen ku se tuli eka kertaa näytille... :)



Kameraa sai räpsytellä jos aiko saavansa noista kuvia... Tässä siis muutama.



"Mie olen tämmönen pikkunen söpöliini.." Kahvia ryystän ja koira kuolaa vieressä :D



Me nähtiin taivaalla vieras lentävä esine. Ei tässä kuvassa. Mutta soli semmonen kirkkaan punainen ja se meni eteenpäin hyvin hitaasti ja kaarto alaspäin maahan. Se katos puiden suojaan. Mutta me kaikki se nähtiin!! Vähänkö oli siisti ja pelottava. Joko soli ufojen alus taikka sitte meteoriitti. Kun siskokin sen näki toiselt puol jokkee....





Eipä meitä tämän enempää ollunna. Lunta sato koko päivän ja yön. Itellä alko väsyttämään heti 12 jälkeen ja jäätiin sitte porukoille yöksi.

3 kommenttia:

Triine kirjoitti...

awwws mikä koira :) hyvin oot kyllä saanu kuvat raketeista, ite en ees viittiny yrittää omalla rämä kameralla.. oiskohan se punanen ollu hätäraketti.. ne menee aika hitaasti ja näkyy pitkälle, niin ja on punaisia :D niitähän ei sais ampua uutena vuotena huvin vuoks mutta aina niitä täällä näkee..

Kiki kirjoitti...

Se meni siis todella, todella hitaasti ja siitä meni noin tunti palleroinen ku sisko vasta sen näki myös omasta pihasta taivaalla.. Mutta, pisti miettimään siinä yön pimeinä tunteina, et mikä toi on.. :D Toissa päivänä etelässä oli nähty kans outo valoilmiö... Tahtosin edelleen uskotella, että solis joku ufo.

Tai sitte joku idiootti kelekkailija oli ajanu jäällä sulaan ja ampu hätäraketin.. keh keh ja me vain toljotimme, et vauuuuuu ;)

Kiki kirjoitti...

Näkisippä, miten mustasukkanen miun vanhin kissa oli tuosta koirasta :D Molemmat löhös miun sylissä ja kissa katto minua murhaavasti monta tuntia :D Awwww