keskiviikko 10. lokakuuta 2012

MURU

Meille on tullut 2 hammasta ja ollaan opittu konttamaan ja saatu eka kuhumu päähän.. Siis vauhdilla mennään elämää eteenpäin. Sunnuntaina juhlimme Nicon  puoli vuotista taivalta! Missä se aika meni?n Huhuu... :D Hirvee vauvakuume, mutta en todellakaan jaksa kahta vauvvaa. Kyllä ootan, että Nico on ainakin 5vuotias. Sitten vähän huonompia uutisia... Siskon kans ollaan tapeltu ja ei enää olla väleissäkään. Hän mulle kirjotti, että oon teini ja huono äiti!! Se särki sydämeni todella pahasti. Miulla ei sitte enää ole siskoa. Voiko pahemmin loukata toista? Muuten olen mielen yrittäny pitää positiivisena, kaikesta huolimatta. Kaikkea hyvää .   



4 kommenttia:

Triine kirjoitti...

Voiko olla totta että tuo pikkunen on jo puolvuotias, mihin se aika tosiaan meni :D? Voi pojat sentään..

Ompas harmillista miten sulle ja siskollesi on käynyt :( Ehkä te vielä jonakin päivänä saatte sovittua asiat. Vaikka voin uskoa kuinka loukkaavalta tuntuu jos toinen on noin ikävästi sanonut ja mielesi pahottanut :(

Jokatapauksessa kaikkea hyvää sinne kauas pohjoiseen :)

Anonyymi kirjoitti...

minkälaiset välit teillä on ennen ollu siskon kanssa? koita paikata välit kuitenki, siskoissa on se hyvä puoli että niitten kanssa kestää tapella rajustikin, ilman että iäksi ollaan riidoissa. selvittäkää välit ja että mitä siskosi sanoillaan tarkotti oikeasti.
tsemppiä syksyyn :)

Anonyymi kirjoitti...

Millä perusteella hän voi sanoa sinua huonoksi äidiksi tai teiniksi? Eihän tommosta huono äiti - kommenttia heitetä toiselle, ei missään tilanteessa KOSKAAN!! Ei meistä voi kukaan tulla toiselle sanomaan, että oot huono äiti. Vai voiko? Ja kuka oikiastaan voi määritellä yksiselitteisesti mitä on huono äitiys? Tai onko sellaista?

Mie aattelen sen jotenki niin, että jokainen äiti on omalla tavallaan hyvä äiti. Tai ainakin hänessä on jossain syvällä pohjalla kyky olla hyvä äiti. Se, että onko net ko. äitin tekemät valinnat ja teot ns. hyviä ja asianmukaisia ja erityisesti lapsen/lasten kannalta järkeviä on asia erikseen. Niitä tekoja ja valintoja toiset voi kritisoida, ihmetellä, kummaksua..mitä tahansa. MUTTA siitäkään huolimatta, että sinun omasta näkövinkkelistä jonku toisen äitin tekemä valinta tai asia on paheksuttava tai jopa täysin väärä, niin ei minusta kenen olisi oikeutta kutsua toista huonoksi äidiksi. Hän on vaan tehnyt ehkä huonoja päätöksiä, valintoja tai tekoja... Ja tää nyt on vaan mun mielipie. Sen oikeellisuuesta tai järkevyyestä en tiiä :)

Ja vaikka toisen sanat satuttaisikin äärettömän paljon, niin ei kannate itsen kuitenkaan lähteä samaan junaan eikä polttaa siltoja perässään. Ja vaikka siskosi onkin sanonut sinulle äärimmäisen ilkeästi ja ymmärrän että oot syystäkin loukkaantunut ja mielesi pahoittanut...mutta kuitenkin hän on aina sinun siskosi. Halusit sie sitä tai et. Väleissähän toki ei tarvi olla jos ei halua...
Mie ite kuitenkin aina oon ollu sitä mieltä, että asioista pitäis pystyä puhumaan ja vihanpito ei oo ratkaisu yhtään mihinkään. Tästä syystä oon sitä mieltä, että vaikka ei toisen kanssa haluaisi olla väleissä niin selevittäis asiat halki poikki ja pinoon ennen kuin pistää välit poikki. Niin että sais kerrottua toiselle, mitä on tilanteesta mieltä, mitä tunteita ja ajatuksia on heränny ja miten haluaisi jatkossa asioien olevan..kuitenkin niin että toinen tietää. Jos sen jälkeen etelleen on sellainen olo ettei väleissä olo oo vaihtoehto niin se on sitten niin. Mutta eipähän jää mithän hampaan koloon... Vihanpito on kuitenkin sellainen tauti, että se syö sinnuu ja sinun energiatasoa enemmän kuin koskaan vois kuvitellakaan.

Tsemppiä ja jaksamusta nyt sinne kuitenkin :)

Kiki kirjoitti...

Me ollaan niin erinlaisia siskon kanssa, että ollaan aina tapeltu, mutta tämä kohtaus, joka alkoi ihan tyhmästi, niin jatkuu hänen kohaltaan. Olen kerran kuukausi sitten yrittäny pyytä anteeksi jos se mukamas olis ollu miun vika, mutta vastaus häneltä oli, että ei vittu kiinnosta ja voin painua sinne missä ei mikään kasva.

Eikö ne teinit ole semmosia nuoria ja bailaavat paljon? :D Ei sovi ihan minuun tuo kuvaus.

Niin, se aika rientää. Voi hyvänen aika!! Pikku jätkä konttaa mennä viipeltää.