maanantai 14. toukokuuta 2012

MUSTIA PILVIÄ

Voi pojjaat! Olipa äitienpäivä... Mistähän alottas..
Edellisenä päivänä Kari katto poikaa 2h ja mie nukuin ja sitte poikaki nukahti.
Heräs vasta parin tunnin päästä. Yö meni sitte siinä, että mie ruokin pojan, nukutin, vaihoin vaipat jne
Poika ei kunnolla nukkunu koko yönä ja mie hyssyttelin.
Mitä teki mies... nukku!! Että ei mitään apuja. Maijot lämmitti.. Hirveeee työ.
Aamulla olin niin väsyny ja sanoin Karille, et vaihtaa vaipan ja syöttää.. Nii olipa se taas vaikeeta ja huusi ja kiukutteli. Oli kuulemma väärin, että herra ei saanu nukkua ja mie nukuin jopa 2h illalla...
En enää jaksanu kattoa semmosta. En siis saanu äitienpäivänä mitään lahjaa enkä myöhemminkään.
Oltiin pojan kans porukoilla yötä. Sama mäkätys ja riitely jatkuu.. Ois pitäny jäähä toiseksi yöksi kans.. Turhauttavaa. En tiijä miten eteenpäin, että kiinnostaako tommosella lapsenhoito.. ei näytä siltä.
Olen niin väsyny, mutta lapsi antaa voimaa...


Kiki

5 kommenttia:

Triine kirjoitti...

No voihan :( Toivottavasti asiat kääntyy parhain päin.

Kiki kirjoitti...

Kaipa net tästä. Mies hoivas lasta illan ja osas nukuttaaki pojun..jeij :) Kai tämmösiä vaiheita on uusilla lapsiperheillä.. Odotan edelleen sitä lahjaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oi tota vauvaperheen arkea... Kuulostaa niin tutulta kun molemmat väsyneitä eikä kumpikaan jaksas ja vuoden kuluttua noi ajat muistaa vain ihanan lepposana aikana (ainaki nyt tuntuu että sillon ku Juuli oli pieni niin ne yösyöttöjen hetket oli niin mukavan rauhallisia eikä muuta voinu ku ihailla tyttöä muttei se silloin tainnu ihan siltä tuntua)

Ouss kirjoitti...

No mutta siis kyllä minusta on kummallista, ettei mies osallistu. Ihan vain koska juuri NYT on se hetki milloin pitäisi olla erittäin mukana lapsenhoidossa, yleensä se lopahtaa myöhemmin nimittäin :D

Jos meinaa että olet yksin vastuussa kaikessa niin mies ulos. Siinäpä huomaa mitä menettää.

Kiki kirjoitti...

Kyllä meän arki on onneksi muuttunu parempaan päin. Mieski osallistuu yöllä syöttöihin, vaikka väsyneenä sille puranki ärräpurria. Jättäis vielä nuo ylityöt, niin kaik ois hyvin.