torstai 22. maaliskuuta 2012

PAKSUNA

Moikka!

Rv36+1
Käytiin Tiistaina lääkärissä ja ekaksi sain maata käyrillä 20min. En mitenkään saanu hyvää asentoa siinä kyljelläni maatessani. Ja sitte kätilö vähän hiplas masua ja tuumas, että pikkunen kaveri siellä asustelee, ei mikkää hervoton jätti. hyvä niin :) Ultras päältä ja kaikki oli hyvin. Paitti, että vauva kulkee käyrän alapuolella, on niin pieni. Painoarvio on tällähetkellä 2.5kg, miusta son aika palijon. Ite olinki kyllä kauhee läski ku synnyin... noo enivei. Verenpaineet huitelee yläpilviä, vaikka syön terveellisesti ja nyt päätin lopettaa sitte kahvi juonnin.... Ainoa herkkujeni ilo.. cappucinon siis... Epäilevät raskasmysrkytystä.. Pah sanon mie. Ovat nii herkkiä tuon asian suhteen. Sain verenpainemittarin kotio.

Sitte on alkanu ihan hervoton kutina öisin ja jatkuu se koko päivänki. Nytte epäillään raskaushepatoosia eli maksa tekkee liikaa töitä tai jottai.. Verikokeissa käyty ja niissä tuloksissa menee viikko :/ Onneksi äiti osti miulle eilen kortisooni voijetta ja heti helpotti. Tai kutittaa, mutta kestän sen jotenki.


SuklaaMUNIA ootellessa :D


Kiki

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Ei kannata sen raskausmyrkytysepäilyn kanssa leikkiä, se on vakava jos sattuu tulemaan ja kiltisti vaan mittailet verenpaineita!!

Voi olla että joutuu lopuiks viikoiks sairaalaan makaamaan jos tulee pahakin myrkytys, joten nyt vaan lepoa!! :)

Kiki kirjoitti...

Joo, siis otanhan mie sen epäillyn tosissaan ja verenpaineita mittaan kiltisti :)