sunnuntai 27. marraskuuta 2011

RAKAS LUMI

Meillä on mahottomasti lunta! Tällä hetkellä mittarissa -15astetta... hurrrr kun on kylmä. Eilen tein kävelylenkin porukoille ja kamera mukana. Kaikista ei tullu ihan hyviä, mutta pääasia on, että näjette kuinka onnellinen ilma on kun on lunta :)


Joskus teininä ottanu kesällä kuvia tästä patsaasta, mutta muuten en.. ja miksi oisin... Nyt vain halusin ihastella sitte sitäki.




Eilen sattu haaveriki... Liukastuin mäessä ja kaaduin suoraa selälleni, vaikkakin sain ujutettua vasemman käsivarren makiasti jäähän ja nyt son kipiä ja mustana. Puoli selkää myös kippeenä. Säikähin tosissani, ettei vauvalle käyny mittää, mutta ei net onneksi heikosti meissä naisissa kiinni ole. Illalla potki niin reippaasti ettei syytä huoleen. Täytyy alakaa olemaan varovaisempi!

2 kommenttia:

Triine kirjoitti...

voi että näyttää niin epätodelliselta! kumpa tänne eteläänkin tulis tota lunta (viimeistään ennen joulua, kiitos!), on niin pimeetä että :/ hui, onneks vauvalle ei sattunu mitään kaatumisessa, toivottavasti käsi paranee nopeasti :)

Kiki kirjoitti...

Käsi on onneksi kunnossa ja saas nähä tuleeko vauvalle syntymämerkki ku kaavuin.. Itellä jalassa, ku oma äiti on kaatuillu.