keskiviikko 19. lokakuuta 2011

VAUVAN OMA HUONE


Herra Hakkarainen (soittaa sävelmää) on miun lemppari :D

Vielä puuttuu se pinnis.. Harmittaa, että vauvanhuone on niin kapia ja pieni.. Ahdasta tulee, mutta hyvältä näyttää :) Miun äiti osteli nuita verhoja ja tuo keskellä oleva on olevinaan pimeysverho. Aurinko paahtaa suoraan tähän huoneeseen eikä sen tarvi olla yhtään pitempi. Ja mie tykkään nyt turkoosista, joten siksi huone on sitä täynnä..


Tässä piemysverhosta.. Aivan ihana!!!! :)

Hitsin valotus... Noh, tämmöset verhot.

Löysin Jyskistä tuon tuolin ja sekin oli ihanan turkoosi, joten pääty matkaan.

4 kommenttia:

Triine kirjoitti...

hyvältä näyttää :)

Kiki kirjoitti...

Kiitos, niin miustaki :)

Veera kirjoitti...

Ihanaa ku oot niin innoissas. Mäkin olisin halunnut laitella vauvalle omaa huonetta, mutta onneks en (ja vinkkinä, mutta ei Todellakaan pahalla), koska huomaan että eniten tulee vietettyä aikaa keittiössä ja olkkarissa, nukkuminen on helpointa jos pinnasänky on oman sängyn vieressä ja arkea piristäviä (ajattelisin siis vauvan oman huoneen olevan kiva, koska jos siellä näyttää söpöltä, piristää se arkea ja miellyttää silmää josta tulee hyvä mieli) asioita tulee jo siitä että hoitopöytä on siisti, vauvan lelut on siististi korissa ja pinniksessä on kivat lakanat. :)

Mutta en siis todellakaan pidä hölmönä laittaa vauvalle omaa huonetta, varsinkaan jos sellaiseen on noin oiva mahdollisuus kuin teillä! :)

Toi pikkutuoli on supersöpö! ;)

terkuin: isompaa kotia etsiessä, jotta saisin vauvalle oman huoneen :-D

Kiki kirjoitti...

Mulla ollu alusta asti sellanen suunta, että vauveli saa nukkua heti omassa huoneessa. Olkoon se nyt alkujaiseksi kuinka raskasta hyvänsä. En vain osaa nukkua lapsi vierellä.

Ja onneksi vauvan huoneeseen pääsee kahta eri kautta eli ei autakko vaatehuoneen läpi tehä kulkureitti.. se on se lyhin tie :)

Saihan se lopulta tuoki huone jotain käyttöä :)