keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

UUDET HIUKSET!!

Jotain tuon tyyliset kutrit, joita RAKASTAN!!!!!!!


Kerron hieman meidän häistä. Aamulla kun istuin kampaajalla, niin ei jännittänyt, mutta kun lähdin meikkaajalle.. alkoi sydän jytissä... iiikkk. Noh, helpottihan se kyllä, mutta kun pääsin kaasojeni suojaan ja puvun päälle, alkoi  jännitys aallot. Kaasot eivät meinanneet pysyä pöksyissään, heitä jännitti enemmän. Joten vaikka shamppaanjaa maisteltiin (ois pitäny juoda enemmän) ei se jännitys helpottanu. Kirkkoon saapuessa aloin PANIKOIDA!!! Olin siellä oven takana ihan kauhuissani ja jalat alkoi tärissä hulluna. Mietin siinä, että miten voin kävellä. Ovet aukesivat ja menin alussa sekaisin helmoissa (onneksi ei näkyny videolla) ja isä pysäytti miut ja kuiskasi: " Ei mitään hätää. Rauhassa vaan." Ja sitten jännitys katosi. Ja siirtyi isään :D :D Kun mieheni saapui oli olo rauhallinen ja onnellinen. Kirkkotoimitus oli kaunis ja meidän omat vihkivalamme kuului hyvin ja meni hyvin. Laulaja kävi laulamassa HYMNI RAKKAUDELLE kappaleen pianon säestyksellä. En itkenyt, vaikka lähellä oli. Siitä lähdettiin ja hymyiltiin monta päivää. Elämäni onnellisin päivä ikinä!!!

5 kommenttia:

Triine kirjoitti...

Wihii luin koko blogin tässä läpi.. :D Nätti tuo kaulakoru, mistä tuommosia saa :)?

Kiki kirjoitti...

Jihuuuuuuuu!! Ihanaa että luit :) Lue toistekkin! Sain tuon korun ja siihen samanlaiset korvakorut mieheltäni huomenlahjaksi. Ne on lapinkoruja. En nyt tiedä oikeaa nimeä niille, mutta ainaki täällä lapissa niitä myydään. Vähän niinkuin riskun (saamelaiskoru, joka laitetaan saamepuvun huivin päälle kiinni) tyyppinen :) Aikas hintavia on. Ja varmaan niille on joku järkevä nimikin :D

Kiki kirjoitti...

Niin siis tuo koru on ostettu Inarista :)

Triine kirjoitti...

huh olipas ettiminen ku selasin taasen blogin läpi kun jäi mietityttämään että mitäs joku kerta täällä kyselin.. :D no löytyhän se mikä oli mieltä vaivannu.. siis toi koru on vaan niin kiva, arvelinkin että taitaa olla jotain lappalais tyylistä systeemiä :D oisko siinä juhla mokka mainoksessa ollu samantyyppisiä kun se nainen tekee jotain juurikoruja xD ..ne on kyllä upeita, tahtoo! :D harmi vaan kun ei taida ihan hetkeen olla lapinreissua tulossa :( en oo käyny koskaan aijemminkaan.. :/ ..ja jos hintakaan ei oo halvimmasta päästä niin, voi voi voi :/ :D niin ja ps. jatkan lukemista, sun blogia on mukava seurata :)

Kiki kirjoitti...

Enpäs tiijä saiskohan nuita jostaki etelästäkin.. ehkä jostain koruliikkeestä voiski löytyä nuita samoja, kenties :) Voi, että tuli niin hyvälle tuulelle ku on sentäs ainaki yks lukija, joka tykkää käyvä näitä lukemassa :D :D Jeij!